”De levererar rätt kompetens och rätt människa, varje gång” | personalpoolen

”De levererar rätt kompetens och rätt människa, varje gång”

Många av de företag som Personalpoolen idag jobbar tillsammans med har vi samarbetat med i många år. Det tycker vi är ett väldigt gott betyg. Nästan i klass med vårt höga NKI-värde på 98 procent.


En viktig del i vårt erbjudande är förtroende, att våra kunder kan lita på oss i alla lägen. Därför väljer vi att låta kundcitaten du ser här, hämtade direkt från vår senaste kundundersökning, vara helt anonyma. Men vi är samtidigt säkra på att om du frågar runt i ditt eget nätverk, kommer du att hitta minst en, säkert flera, som jobbar med Personalpoolen.

“Personalpoolen är inte bara ett bemannings- och rekryteringsföretag i mängden. De bygger partnerskap och visar med personligt intresse och professionalism att de kan sin sak och levererar kvalitet, inte bara genom rätt kompetens utan också rätt människa, varje gång!”

“Vi har använt Personalpoolen i många år och vi är supernöjda med deras engagemang och proffsighet i alla lägen, sen är det ju plus i kanten att de är delägare i företaget, de gör det lilla extra för kunden.”

“Ett härligt engagemang och lyhördhet har vi upplevt att vi fått, smidigt och enkelt när det är något, toppen för de anställda också som jag förstått det!”

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu