Om att vara konsult hos Personalpoolen | personalpoolen

Om att vara konsult hos Personalpoolen

Våra konsulter är det viktigaste vi har och det gäller att de trivs, med både oss och vår uppdragsgivare. Vi tog oss själva på pulsen och frågade några av dem hur de ser på sin roll och på Personalpoolen som arbetsgivare.

Linda

”Jag trivs så bra! Jag känner att jag kan utvecklas, bredda min kompetens och få ny erfarenhet. Jag gillar flexibiliteten och möjligheten att växla mellan olika arbetsuppgifter, företag och branscher. Personalpoolen känns tryggt och stabilt. Det är en stor fördel att ha en konsultansvarig person att vända sig till vid frågor och att man får regelbundna besök med uppföljning ute på arbetsplatsen.”

Linda, Ekonomiassistent/Administratör

”Personalpoolen hjälpte mig att hitta mitt drömjobb! Jag trivdes grymt bra med att vara konsult hos Personalpoolen, men mitt mål var hela tiden att bli kvar hos kundföretaget – en helt fantastisk arbetsplats där jag får chansen att arbeta med det jag alltid drömt om – och det blev jag! Personalpoolen är helt enkelt toppen, jag fick ett underbart bemötande och allt var så professionellt. Att ha en kontaktperson som under tiden stämmer av hur det går och hur man trivs gör att man känner sig oerhört trygg. Det kändes som att vi kom varandra väldigt nära trots att vi inte sågs fysiskt många gånger. ”

Jessica, HR/Administratör