Rekrytering – Rekrytera personal | Personalpoolen™ i Örebro

Rekrytering med goda resultat

Att genomföra en rekrytering och hitta rätt personal tar tid. Någon måste driva rekryteringsprocessen framåt och det ska utformas en kravprofil, skapas annonser och tas kontakt med olika medier. Därefter kommer urvalsprocessen, intervjuer, referenstagning och tester, samtidigt som man ska göra sitt vanliga jobb. Ta hjälp av oss på Personalpoolen! Vi är en rekryteringspartner som har erfarenhet, kompetens och värdefulla kontakter – allt som behövs för en effektiv och träffsäker rekrytering. Vi gör det lätt att hitta rätt personal.

Företag har ofta begränsat med tid, vilket innebär att andra arbetsuppgifter måste läggas åt sidan för att hantera en personalrekrytering. Man riskerar även att dra ut på rekryteringsprocessen, vilket kan innebära att intresset från de mest intressanta kandidaterna för jobbet minskar. Inte konstigt att många företag anlitar oss som rekryteringspartner istället.

Auktoriserat rekryteringsföretag

Vi på Personalpoolen är ett auktoriserat rekryteringsföretag och erbjuder en komplett rekryteringsprocess. Allt från det viktiga förarbetet till det slutliga valet av kandidat för jobbet och uppföljning av uppdraget. Om vi ska hjälpa dig helt eller med valda delar av er rekrytering gör vi självklart upp innan uppdraget drar igång. Oavsett vilket kan du känna dig trygg. Vi hjälper dig att hitta rätt.

För mer information, kontakta gärna


För mer information, kontakta gärna

Åsa Quarfordt

Rekrytering

Mejla Åsa

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu