Superkonsulter med multiförmågor till EG i Örebro

Superkonsulter med multiförmågor till EG i Örebro

Örebro 2019-01-07


Nu vill vi stärka vårt erbjudande till energibranschen ytterligare och söker fler systemkonsulter som kan bidra till utvecklingen av nya, värdefulla lösningar.
Vill du vara med och förändra världen?
EG Utility i Örebro är en del av EG A/S – ett av Skandinaviens största IT-tjänsteföretag med lokal närvaro, global kunskapsbas och cirka 1 900 medarbetare. Sedan 1977 arbetar vi med att skapa och leverera smarta it-lösningar som möter energibranschens strategiska utmaningar. Målet är att stärka våra kunders konkurrenskraft och samtidigt bidra till en digital värld där våra system leder till en mindre belastning på vår jord.
 
Superkonsult
Som systemkonsult ingår du i vårt team som med stort kundfokus och hög servicenivå arbetar för att uppnå den absolut bästa lösningen för nuvarande och presumtiva kunder inom energisektorn. Du kommer att ingå i styrgrupper – och som ansvarig för support och guidning gentemot våra kunder är du en betydelsefull länk mellan kunderna och våra utvecklare.

Du kommer huvudsakligen att:
• Leverera tjänster till våra kunder, t.ex. göra avräkningar och stämma av mätvä̈rden m.m.
• Använda våra system i skarp kundmiljö.
• Förfina processer och rutiner i samband med tjänsteleverans.
•  I samarbete med vårt utvecklingsteam arbeta med effektiviseringar för våra kunder.
För nya kunder kommer du även att arbeta med implementering, uppstart och utbildning i våra lösningar samt implementering av nya krav.
 
Egenskaper och erfarenhet
Som person är du strukturerad, kommunikativ och förbättringsinriktad. Du har lätt för att samarbeta både med kollegor och med kunder. Du är ansvarstagande, driven och van att lösa uppgifter på egen hand.
Du har erfarenhet och god vana av systemadministration. Våra lösningar täcker alla verksamhetsgrenar på ett energibolag, så erfarenhet från energibranschen är mycket meriterande.
 
Välkommen till Örebro-teamet!
EG Utility erbjuder en inspirerande miljö och ett utvecklande klimat. Örebro-teamet består av ett gäng superkonsulter som är angelägna om att utveckla affären till nya dimensioner. Vi har nära samarbete med Microsoft för att ständigt möta nya trender och möjligheter på energimarknaden.
Välkommen med din ansökan!
 
Rekrytering sker i samarbete med Personalpoolen Mellansverige AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Agnetha Paulsson, rekryteringskonsult, på telefon 070-917 80 80. Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV snarast på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är den 7 januari 2019.
 
Urval kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.