Sommarjobb och extrajobb som kundtjänstmedarbetare

Sommarjobb och extrajobb som kundtjänstmedarbetare

Örebro 2019-03-28

Vi söker för kunds räkning kundtjänstmedarbetare till Örebro för sommarjobb och extrajobb.

Arbetet består i att hantera  olika ärenden, det kan gälla prenumeration, annonser, försenad tidning, digitala medier, kampanjer mm.  Kontakten sker via telefon eller mail.

Du som söker förstår vikten av ett bra bemötande och du har en utpräglad servicekänsla. Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem samt Officepaketet och växelsystem så behöver du ha god datavana och gärna erfarenhet av liknande system. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift. En merit är om du har erfarenhet av försäljning via telefon. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst. Uppdraget är en timanställning vilket innebär att du behöver vara studerande eller ha annan huvudsaklig sysselsättning.

Du kommer bli en del av ett glatt och drivet team. Arbetstiderna kan variera från tidiga mornar och helger men mestadels vardagar dagtid. Du bör vara intresserad av att arbeta minst en dag per vecka under hösten men starta upp med att  jobba heltid nu i sommar under veckorna 25 till och med 32.

Tjänsten är en bemanning.

Om detta låter intressant önskar vi din ansökan med CV samt personligt brev oss tillhanda senast 28 mars 2019 på www.personalpoolen.se. Urval kommer dock att ske löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!