Redovisningsekonom till Örebrokompaniet

Redovisningsekonom till Örebrokompaniet

Örebro 2019-03-25

Redovisningsekonom till Örebrokompaniet

Örebrokompaniet är Örebros marknadsbolag och har uppdraget att leda och samordna platsvarumärket Örebro.
Vi är specialister på marknadsföring, kommunikation, evenemang, turism, värdskap, destinationsutveckling, stora möten och mycket mer.

Örebros värdeord är kreativitet, handlingskraft och tillgänglighet samt att allt är möjligt. Vi som arbetar på Örebrokompaniet är bärare av varumärket. Det innebär att vi har en arbetsplatskultur där dessa värdeord genomsyrar allt vi gör. 


Arbetsuppgifter:
Som redovisningsekonom ansvarar du för löpande ekonomiärenden såsom leverantörs- och kundreskontra. Arbetet innebär att ansvara för upprättning av budget och bokslut samt att löpande följa upp ekonomi och resultat mot budget. I arbetsuppgifterna ingår uppföljning och redovisning av externa medel och projekt. Du arbetar
självständigt och triggas av problemlösning, att göra analyser och att utvärdera ekonomiska resultat.

Vidare ingår i arbetet att ge stöd och service till budgetansvariga på olika nivåer i ekonomi- och planeringsfrågor.

I anställningen ingår en del allmänna administrativa arbetsuppgifter, som till exempel sammanställning av tidrapporter, semester och ledigheter, förbereda möteshandlingar till bolagets styrelsemöten och skriva styrelseprotokoll. Du ansvarar för bolagets arkivering, diarieföring, och har ett allmänt kontorsansvar.

Kvalifikationskrav:
Ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Erfarenhet av ekonomiadministration. För anställningen krävs god datorvana samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska.

God samarbetsförmåga, självständighet, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är mycket viktiga egenskaper för denna anställning. Som person är du noggrann, effektiv och serviceinriktad.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mer om tjänsten

Tjänsten är en anställning på 100%. Kollektivavtal finns. Placeringen är på Örebrokompaniets kontor i Örebro.
Tillträde önskas snarast.

Känner du att detta stämmer på dig är du välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Agnetha Paulsson på telefon 070-917 80 80. Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 25 mars 2019. 
Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb

Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.