Interim Controller sökes till BillerudKorsnäs i Frövi

Interim Controller sökes till BillerudKorsnäs i Frövi

Örebro 2019-03-22

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss perspektiv och utmanar vårt tankesätt. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du vara med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid? Läs mer om oss på www.billerudkorsnas.se 

Nu söker Personalpoolen för BillerudKorsnäs räkning en controller med placering i Frövi.

Som controller ingår du i ekonomiavdelningen. Du kommer att vara med och underhålla den ekonomiska rapporteringen och uppföljningen inom produktionsavsnitten, delta i bokslutsarbete samt i uppföljning av produktionens verksamhetsplaner och projekt. Arbetet innebär även budget- och prognosarbete.

Huvuduppgiften består i att förse produktionsledningen och övriga beslutfattare med information och analyser som leder till en bättre lönsamhetsstyrning av företaget totalt. I detta ingår även att analysera och eventuellt driva igenom lönsamhetsförbättrande åtgärder.
 
Kvalifikationer
Vi vill att du som söker har högskole-/universitetsexamen inom ekonomi eller motsvarande och vi ser gärna att du har erfarenhet av controllerarbete. Har du erfarenhet från processindustri är det meriterande men inget krav. Vi ser även att du har goda kunskaper i svenska och engelska samt mycket goda IT-kunskaper, främst i Excel.

Personliga egenskaper
Som person är du analytisk, självgående och strukturerad. Du har ett stort driv och är inte rädd för att ta tag i saker. Då arbetet innebär mycket kontakter med hela organisationen är det viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

Tjänsten är ett bemanning- eller interimsuppdrag på heltid. Tillträde relativt omgående och beräknas pågå fram till och med 31 augusti 2020.

Körkort och tillgång till bil är en fördel.

Vi önskar ditt cv samt personligt brev oss tillhanda senast 22 mars på www.personalpoolen.se, urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!