Driven & kunnig ventilationstekniker för rollen som Fastighetsansvarig på Castellum i Örebro

Driven & kunnig ventilationstekniker för rollen som Fastighetsansvarig på Castellum i Örebro

Örebro 2019-03-27

Castellum är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler. Vi hjälper företag att utvecklas och människor att växa på 20 tillväxtorter i Sverige, Danmark och Finland. Castellum är fastighetsbolaget med morgondagens arbetsplatser i fokus. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Castellum utvecklar hållbara städer och stadsdelar. Vi finns som enda nordiska fastighetsbolag representerat på Dow Jones globala hållbarhetsindex. Vad vi än gör är människan i centrum och fastigheten runtom.

Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi alla mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Castellumandan kan sammanfattas i fyra P:n. Vi är Personliga, Passionerade, Proaktiva och Pålitliga.

Driven & kunnig ventilationstekniker för rollen som Fastighetsansvarig till Castellum´s Örebrokontor.

Om rollen
Vi hoppas att du kan komma att bli vår ”ventilationsguru” gällande den typen av frågeställningar, samt även ha intresse för och driv att utföra övrig service och underhåll hos våra befintliga hyresgäster i hela vårt fastighetsbestånd i Örebro. Du arbetar som en del i ett team tillsammans med våra övriga fastighetsansvariga.
 
Tillsammans med alla övriga kollegor på kontoret bidrar du till att Castellum i Örebro fortsätter sin starkt positiva utveckling och goda rykte hos våra hyresgäster.
 
Vi arbetar som du kanske känner till, ”bara” med kommersiella fastigheter.
Du rapporterar till Roger som är chef för teknisk förvaltning.

Som Fastighetsansvarig  kommer du att ansvara för:
 

  • energioptimeringar
  • den dagliga skötseln och tillsynen av våra fastigheter. Arbetet innebär att du både arbetar i team och självständigt
  • att genomföra regelbundna ronderingar och tillsyn enligt myndighetskrav och interna krav
  • att felanmälningar blir åtgärdade och att underhåll genomförs
  • löpande kontakt med entreprenörer som anlitas samt kontrollera och följa upp att inköpta tjänster utförts enligt avtal
  • att medverka vid underhålls – och hyresgästanpassningsprojekt
  • drift- och energiuppföljning samt styr- och regelsystem i fastigheterna

Då en viktig del av ditt arbete är att se till att våra fastigheters installationer fungerar på ett optimalt sätt, behöver du ha utbildning eller erfarenhet av ventilation och värme / drift. Har du dessutom OVK-behörighet är det ett plus.
Vi vill att du har en hög social kompetens och är serviceinriktad.

Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som arbetar proaktivt, att du vill och har förmågan att driva respektive fastighets utveckling framåt.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en teknisk utbildning i grunden och tidigare arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du är driven och duktig på att upprätthålla goda relationer. Du strävar efter att ge en förstklassig service och du drivs av att skapa glada och nöjda hyresgäster.

Vi erbjuder dig ett spännande, kundnära och varierande arbete i ett bolag som satsar på framtiden, med fokus på långsiktigt hållbar stadsutveckling!

Låter det här intressant?
Undrar du över något, är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 070-618 0675. Din ansökan med CV och ett personligt brev vill vi ha snarast, dock senast den 18/3 2019. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden. Ansök på www.personalpoolen.se/lediga-jobb