Driven, erfaren Projektledare till verksamheten i Örebro

Driven, erfaren Projektledare till verksamheten i Örebro

Örebro 2018-08-19

Mikael Boman och Joakim Svahn startade företaget Boman & Svahn Bygg & Entreprenad AB 2012. 2013 köper Boman & Svahn företaget Swepax AB som blir ett helägt systerbolag till Boman & Svahn. Företagen har idag ca fyrtio anställda.

Vi strävar efter att vara ett företag i framkant inom byggbranschen. Vi arbetar effektivt med tydligt ekonomiskt tänkande så att våra kunder blir nöjda. Kundnöjdhet är ett av våra högst prioriterade områden. Med hjälp av välutbildade och engagerade medarbetare bygger vi för att uppnå rätt kvalitet, bästa service och minsta möjliga miljöpåverkan. I samtliga av våra projekt har vi ett aktivt miljömedvetet tänkande.

Driven, erfaren Projektledare till vår verksamhet i Örebro

Vi söker dig, driven och erfaren Projektledare, som vill vara en del av vårt team på Boman & Svahn.

Har du tidigare erfarenhet av totalentreprenad, att driva byggmöten, arbeta med kalkylering eller bygg-serviceprojekt som vi är nischade mot.

Vi arbetar även mycket med tillbyggnationer samt även en del nyproduktion.
Vi ser det som meriterande om du har arbetat med entreprenadformen ”partnering”.

Vi vill, att Du liksom vi fortsätter driva våra projekt – flertalet mindre parallella alt några färre stora, på det sättet så att vi alla i teamet kan vara fortsatt stolta och bibehålla vårt goda rykte på marknaden.

Den familjära känslan vi har på kontoret och tillsammans med alla som arbetar hos oss, den är också oerhört viktig för oss. Den gör också att vi har trogna medarbetare som väljer att utvecklas med oss och våra affärer.

I rollen som projektledare hos oss kommer du vara den som tar över efter att kalkylatorn gjort det första arbetet, du tar helt enkelt vid i ett tidigt skede och blir involverad i mycket redan från start. Du tar sen över ansvaret för att bemanna upp ”dina projekt” med rätt kvalifikationer och rätt antal personer för varje projekt.
Det är förutsättningen för att Du ska kunna slutföra projekten inom satta tidsramar.

Du har tidigare arbetat inom byggnation som projektledare. Du kommer att vara operativ i din roll hos oss, vilket innebär att du uppskattar samarbete mellan de olika yrkesgrupperna hos oss, likväl som med våra leverantörer och uppdragsgivare.
 
Låter det här intressant?
Har Du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019 – 12 60 49. Ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 19/8 2018.
Ansöker gör du på www.personalpoolen.se/lediga-jobb


Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu