Drifttekniker - Technical Assistance Center (TAC) till DGC i Örebro

Drifttekniker – Technical Assistance Center (TAC) till DGC i Örebro

Örebro 2018-08-20

DGC söker flera nya medarbetare till vår Technical Assistance Center (TAC) inom affärsområdet IT-drift med placeringsort Örebro.

Vi söker dig!

Som har en stark drivkraft, utpräglad servicekänsla, är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du har ett brinnande intresse för teknik. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kundkontakt. Du arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör och gillar att arbeta i team.
Du kanske är drifttekniker idag med flerårig erfarenhet och vana att arbeta i ärendehanteringssystem, samt innehar bred kunskap inom generell IT-drift/support. Men, det viktigaste är inte att du fullt ut behärskar de områden som nämns nedan, utan att du har en hög servicevilja, ansvarskänsla och ett engagemang att driva din egen och DGC:s utveckling.
Eftersom arbetet stundtals innebär ett högt tempo krävs det dessutom att du är stresstålig och flexibel.

Tjänsten

DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, nätaccesser, telefonisystem och IT-drift. Du har stor frihet att felsöka på bred och djup teknisk nivå. Det gör jobbet mycket roligare och mer utvecklande, allt för att leverera hög servicenivå som resulterar till nöjda kunder. Som drifttekniker i vår TAC kommer du att ingå i vår avdelning för drift av centrala IT-drift tjänster. Rapportering sker till Driftchef och placeringsort för denna tjänst är Örebro.

Din kompetens

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden:

  • Windows Server/Klient
  • AD och GPO
  • Office 365 och Azure
  • RDS och Citrix
  • Övervakning
  • Backup

Har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

  • ITIL
  • Nätverk
  • Linux

Sökord för tjänsten

It-tekniker, IT-Support, Drifttekniker, Supporttekniker, Datatekniker, IT-jobb, 1st line, Servicedesk, Helpdesk, SOC, NOC, IT-drift

Om DGC

DGC utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. Vi levererar våra tjänster med hög servicegrad och ett personligt engagemang i våra kunder. Vår vision är att bli erkända som den bästa leverantören av våra tjänster till vår målgrupp. Vår tillväxt ska vara lönsam, grön och hållbar. Vi är ett värderingsstyrt bolag och har idag cirka 300 medarbetare i Stockholm, Örebro och Göteborg.

DGC som arbetsplats

Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Intresserad?

Låter det här som en tjänst som passar dig?
Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 20 augusti 2018 på www.personalpoolen.se/lediga-jobb.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande från och med början av augusti! Ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Välkommen med din ansökan!