Allmän Industriarbetare

Allmän Industriarbetare

Örebro 2019-03-19

Personalpoolen söker för kunds räkning allmänna industriarbetare.

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av tidigare arbete inom industrin. Vi tror att du som person är social, driven och noggrann.  Du gillar att arbeta både självständig  men även att samarbeta med andra. Du har en vilja att lära dig nya arbetsuppgifter samtidigat som du inte har några problem att göra monotona och enklare jobb.

Som regel är arbetet förlagt på dagtid, måndag och fredag.
Körkort B och tillgång till bil samt travers- och truckkort är en merit.

Personalpoolen har många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov.

Men det absolut bästa med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det bästa vi kan för dem, i med- och motgång.

Personalpoolen erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet.

 Urval sker löpande. Ansök redan idag!