Administratör till Swerock

Administratör till Swerock

Örebro 2019-03-18

Swerock är en av landet största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Där ingår betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt recycling. Swerock skapar helhetslösningar och genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger dom i framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtiden byggande.

Swerock söker en serviceinriktad och morgonpigg administratör
 
Om tjänsten
Hos Swerock blir du en viktig person med mycket inflytande. Vi söker en erfaren administratör som med engagemang tar sig an arbetsuppgifter som ordermottagning, kundkontakt, fakturering, kontering och in- och utvägning av fordon samt viss transportledning, I tjänsten ingår även upprätthållande av förekommande statistik och rapporter. Swerock ligger vid Atle bergtäkt så körkort och tillgång till bil är en fördel.

Vem är du?
Du har en positiv inställning och stort driv. Gärna morgonpigg då arbetstiden startar kl 06.30. Du drivs av att göra ett bra arbete och hjälper gärna dina kollegor när det behövs. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav samt goda IT-kunskaper och systemvana. Viktigt att du är social och tycker om att visa ett bra bemötande mot både kunder och kollegor.

Tjänsten är en rekrytering och heltid med start enligt överenskommelse. Arbetstiderna är måndag till och med fredag kl 06.30-15.45.

Låter det här intressant?
Rekrytering sker i samarbete med Personalpoolen Mellansverige AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lotta Appelquist, tel: 019-12 22 88, lotta.appelquist@personalpoolen.se. Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/jobb. Sista ansökningsdag är 18 mars 2019.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så sök redan idag. 

Välkommen med din ansökan!