Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Projektledare till Boman & Svahn

Publicerad: 2020-06-18

Arbetsgivare

Boman & Svahn & Entreprenad AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2020-07-15

Projektledare till Boman & Svahn i Örebro

Mikael Boman och Joakim Svahn startade företaget Boman & Svahn Bygg & Entreprenad AB 2012. 2013 köper Boman & Svahn företaget Swepax AB som blir ett helägt systerbolag till Boman & Svahn. Företagen har idag ca 50 anställda.

Vi strävar efter att vara ett företag i framkant inom byggbranschen. Vi arbetar effektivt med tydligt ekonomiskt tänkande så att våra kunder blir nöjda. Kundnöjdhet är ett av våra högst prioriterade områden. Med hjälp av välutbildade och engagerade medarbetare bygger vi för att uppnå rätt kvalitet, bästa service och minsta möjliga miljöpåverkan. I samtliga av våra projekt har vi ett aktivt miljömedvetet tänkande.


Projektledare - till vår verksamhet i Örebro

Vi söker dig, driven och erfaren Projektledare, som vill vara en del av vårt team på Boman & Svahn.

Har du tidigare erfarenhet av totalentreprenad, att driva byggmöten, arbeta med kalkylering eller bygg-serviceprojekt. 

Vi arbetar med ombyggnation, tillbyggnader samt även en del nyproduktion.
Vi vill, att Du liksom vi fortsätter driva våra projekt – flertalet mindre parallella alt några färre stora, på det sättet så att vi alla i teamet kan vara fortsatt stolta och bibehålla vårt goda rykte på marknaden.

Den familjära känslan vi har på kontoret och tillsammans med alla som arbetar hos oss, den är också oerhört viktig för oss. Den gör också att vi har trogna medarbetare som väljer att utvecklas med oss och våra affärer.

I rollen som projektledare hos oss kommer du vara den som tar över efter att kalkylatorn gjort det första arbetet, du tar helt enkelt vid i ett tidigt skede och blir involverad i mycket redan från start. Du tar sen över ansvaret för att bemanna upp ”dina projekt” med rätt kvalifikationer och rätt antal personer för varje projekt.
Det är förutsättningen för att Du ska kunna slutföra projekten inom satta tidsramar.

Du har tidigare arbetat inom byggnation som projektledare/arbetsledare. Du kommer att vara operativ i din roll hos oss, vilket innebär att du uppskattar samarbete mellan de olika yrkesgrupperna hos oss, likväl som med våra leverantörer och uppdragsgivare.
 
Låter det här intressant?

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt, på Personalpoolen Mellansverige AB. Du når Åsa på telefon 070-618 0675.

Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 15/7 2020. Urval kan komma att ske under ansökningsperioden, så ansök redan nu!

Ansöker gör du på www.personalpoolen.se-lediga-jobb

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Boman & Svahn & Entreprenad AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2020-07-15

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu