Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Servicechef till Hörmann Svenska AB

Publicerad: 2019-12-19

Arbetsgivare

Hörmann Svenska AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2020-01-20

Om Hörmann

Hörmann Svenska AB grundades 1997 och är en del av Hörmann KG, Europas största leverantör och tillverkare av portar, portmotorer och dörrar. Idag är vi en av Sveriges ledande leverantörer av portlösningar till konsument och industri. Vårt huvudkontor och lager ligger strategiskt placerat i Örebro – Sveriges logistiknav. Vi har ca 140 anställda.
Hörmann Svenska AB omsatte 314 MSEK 2018.
Läs mer om oss på www.hoermann.se

”Vårt kundlöfte är Kvalitet utan kompromisser.”

Om tjänsten

Servicechef till Hörmann Svenska AB
- placering i Örebro

Nu söker vi dig som vill vara med att utveckla och stärka Hörmann’s serviceorganisation i Sverige.
Du är en trygg ledare som är van att leda genom andra chefer, har en mycket god affärsmässighet, god analytisk förmåga samt ett strategiskt tänk.

Du har erfarenhet och har arbetat inom service- eller eftermarknadsorganisation tidigare. Du har ett stort tekniskt intresse och det är meriterande om du har erfarenhet från branschen eller en närliggande bransch.

Du är en kravställande, engagerad ledare med hög närvaro som alltid föregår med gott exempel. Ditt totala personalansvar är ca 70 personer och du har 10 direktrapporterande medarbetare i din organisation.

Rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av arbetsrättsliga frågor, vara en duktig kommunikatör i alla led likväl internt som i dina externa kontakter. Vi vill att du har ett stort driv med god uthållighet och är en person som ser helheten och resultatet av dina insatser.

Du kommer att resa en del i den här rollen, ditt kontor har du på vårt huvudkontor i Örebro. Du rapporterar till VD och ingår i den svenska ledningsgruppen.

Andra viktiga egenskaper är en god datormognad, bekväm med både svenska och engelska språket eftersom vi har engelska som koncernspråk.

Med vårt motto att vi alltid ska ha kunden och våra medarbetare i fokus önskar vi att du vill följa med oss på vår fortsatta framgångsresa.

Känner du dig nyfiken?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa till Personalpoolen Mellansverige AB, Åsa Quarfordt på telefon 070-618 06 75. Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast den 20/1 2020.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Hörmann Svenska AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2020-01-20

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu