Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Säljsupport inom IT

Publicerad: 2019-10-31

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-11-21

Säljsupport inom IT

Säljsupport inom IT sökes till ett uppdrag på ca tre månader med start den 16 december. Uppdraget är heltid. Arbetstiden är dagtid och vardagar. Arbetsplatsen ligger i Örebro.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär bl a att ta emot beställningar från leverantörer, svara på offertförfrågningar, göra lageruppföljning samt vara kundsupport gällande garantier och leveranser mm. Övriga administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.

Vem är du

Du har en avslutad gymnasial utbildning och arbetslivserfarenhet från en administrativ roll. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du är duktig på att prioritera och strukturera ditt arbete och har förmåga att ta egna initiativ. Som person behöver man vara lösningsfokuserad med ett stort IT-intresse. Förstås krävs det god datorvana och då främst i Excel. Att känna engagemang i uppdraget är viktigt och en positiv inställning allmänt är alltid trevligt i en grupp. Du har förmågan att skapa goda relationer och du hjälper gärna dina kollegor om det behövs för en bra teamkänsla. Struktur och ordning är en självklarhet för dig.

Ansökan

Man blir anställd som konsult via Personalpoolen och du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är 21 november. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-11-21

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu