Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Gruppchef till NerikeTolkarna AB i Örebro

Publicerad: 2019-10-25

Arbetsgivare

NerikeTolkarna AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-11-15

NerikeTolkarna AB är ett företag med säte i Örebro vars verksamhet är inriktat på teckenspråks- och dövblindtolkning. NerikeTolkarna AB erbjuder och har lång erfarenhet av vardagstolkning, arbetsmarknadstolkning, utbildningstolkning, dövblindtolkning, syntolkning, skrivtolkning, webbtolkning samt teckenspråksgestaltning. Företaget har sedan många år avtal med flertalet myndigheter och skolar. NerikeTolkarna har fått ett antal nomineringar och priser, bland annat Årets företag 2010 samt Årets Tillväxtföretag 2017. NerikeTolkarna har idag ca 80 medarbetare. Läs mer om oss på www.neriketolkarna.se


Gruppchef till NerikeTolkarna AB i Örebro

Om tjänsten
Som gruppchef hos oss är du en av tre gruppchefer. Din roll är att vara chef över en grupp teckenspråkstolkar. I din roll ingår daglig kontakt och stöd till gruppen, systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensutveckling, schemaplanering samt till viss del ekonomirelaterade delar. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp.

Förutom dig, har företaget två till gruppchefer som du har ett nära samarbete med.


Erfarenhet/ Kompetens

Ett krav är att du har med dig flera års vana och erfarenhet av att leda personal och personalgrupper. Vi ser att du har dokumenterade ledarutbildningar med dig. Viktigt också för tjänsten är att du har kompetens och erfarenhet av arbetsrätt samt god ekonomisk kunskap som är kopplat till ett företags ekonomiska uppbyggnad. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandling, schemaplanering samt även av vårt ekonomisystem Visma SPCS.

Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana.


Vem är du?

För att trivas i rollen är det viktigt att du är en person som alltid strävar efter utveckling och förbättringar. Vi har en stor mottaglighet för dina nya infallsvinklar och perspektiv. Som person är du naturligt lösningsorienterad och har ett stort eget driv. Du är också en person som har en ödmjuk inställning och som möter människor där de befinner sig. Det är mycket viktigt att du trivs att arbeta i team då du kommer att samarbeta med de andra gruppcheferna, ägare samt samordning.

Att du är positiv och social som person ser vi också som en förutsättning för att trivas hos oss.


Mer om oss
Vi är ett företag som månar om vår personal, dess utveckling samt om vår Vi-känsla. Hos oss på NerikeTolkarna genomför vi ett flertal aktiviteter per år samt intern fortbildning. Det är viktigt för oss att alla känner att vi har högt i tak och en öppenhet till förslag och dialoger. Alla ska känna att man har möjlighet att påverka.

 

Ansökan
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Goldkuhl Personalpoolen på telefon 019-12 60 01.

Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är 15 november 2019.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

NerikeTolkarna AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-11-15

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu