Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Projektledare

Publicerad: 2019-10-11

Arbetsgivare

Castellum Mitt AB

Ort

Västerås

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-31

Castellum Västerås

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 20 tillväxtorter, från Köpenhamn i syd till Gävle i norr. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Projektledare till Castellum i Västerås

Vi söker en Projektledare med fokus på projekt och underhåll. Vi erbjuder dig en spännande, kundnära och varierande arbete i ett bolag som satsar på framtiden. Med personligt engagemang investerar vi i morgondagen och vi ser fram emot att ha dig med på resan!

Om rollen

Rollen som Projektledare hos oss innebär ansvar för att planera, upphandla och leda byggprojekt och hyresgästanpassningar enligt våra uppställda mål gällande kvalité, tid, ekonomi och arbetsmiljö.

Du kommer att arbeta tight tillsammans med våra kommersiella förvaltare, dina projekt och underhållsuppdrag kan vara både av den mindre karaktären likväl som större. Rollen kräver mycket ”hands-on” från din sida. Drivande, stödjande och affärsmässig är ord som beskriver egenskaper som du bör ha.

Du ansvarar för att underhållsplaner upprättas på hela vårt fastighetsbestånd, samt att underhållsarbetet både upphandlas och genomförs enligt plan.

I rollen ingår även att vara ansvarig för att arbetsmiljöarbetet gällande byggprojekt och hyresgästanpassningar följs enligt gällande riktlinjer.

Delaktighet krävs vid diverse investeringsbeslut, där du tar fram väl underbyggda underlag, samtidigt är du även delaktig i bokslut och vid analyserna av utfallet och prognoserna för alla våra fastigheter.

För att lyckas i rollen krävs att du säkerställer att all dokumentation är korrekt och att du bidrar till att utveckla och ta fram rutiner och mallar. Vi är en tight organisation, idag arbetar 12 personer på vårt nya, fantastiska kontor i Västerås, vilket också kräver att vi alla är prestigelösa och hjälper varandra på allra bästa sätt med våra olika förmågor och kompetenser.

Vi strävar alltid att göra saker effektivare och bättre, därför önskar vi att även du arbetar för att optimera och utveckla både projektlönsamheten och arbetssätt.

Arbetslivserfarenhet och utbildning

Universitets- eller högskoleutbildning inom bygg, alternativt motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med affärsmässiga kundrelationer som bygger på förtroende och tillit, likväl som du har förhandlingserfarenhet och en god marknadskännedom. Du ska ha god kunskap om lagar och regler gällande upphandlingar och arbetsmiljö.

Du har även kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Tjänsten kräver även att du har körkort.

Förutsättningarna för att lyckas i rollen som Projektledare på Castellum består till stor del på din förmåga till samarbete, ditt affärssinne, förmågan att bygga relationer och förtroende, att du är proaktiv och drivande i din personlighet, arbetar strukturerat och sist men inte minst, förmågan att omvandla behov till en bra och hållbar lösning.

Vi värdesätter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du kanske frågor kring tjänsten?
Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 070 – 618 06 75. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 31/10 2019.

 

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Castellum Mitt AB

Ort

Västerås

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-31

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu