Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Kommersiell förvaltare

Publicerad: 2019-10-11

Arbetsgivare

Castellum Mitt AB

Ort

Västerås

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-31

Castellum Västerås

Castellum är fastighetsbolaget som hjälper företag att utvecklas och människor att växa. Vi finns på 20 tillväxtorter, från Köpenhamn i syd till Gävle i norr. Vi förvaltar och utvecklar kontor, lager, logistiklokaler och butiker. Vi har egen personal på alla lokala marknader där vi verkar, detta gör att vi kan agera med personligt ansvarstagande och snabba beslut. Det ger våra medarbetare möjlighet till delaktighet och personlig utveckling. Människor som arbetar hos oss har alla en vilja att vara med och påverka, växa och vara en del av en positiv företagskultur. Inom Castellum har vi olika kompetens, dock arbetar vi mot samma vision: ”En värd bortom det förväntade” – med personligt ansvar och enkla vägar mellan kunden och oss.

Kommersiell förvaltare till Castellum i Västerås
- med hjärta och förmåga att bidra till god lönsamhet i ditt ansvarsområde

I denna roll får du vara med och göra skillnad. Castellums fokus är att långsiktigt skapa värde. Som Kommersiell förvaltare har du stora möjligheter att påverka beståndets utveckling och säkerställa en stabil förädling, genom ditt arbete och i nära samverkan med kunder och kollegor.

Om rollen

Rollen som Kommersiell förvaltare hos oss innebär kund- och resultatansvar för ett antal fastigheter. Det betyder att du deltar i budget-, bokslut- samt prognosarbete och arbetar med analyser gällande ”dina” fastigheter. De årsplaner som du är med och tar fram ligger till grund för ditt fortsatta, dagliga arbete.

Rollen kräver din närvaro ute hos kunderna och marknaden, med kundvård, olika event – och inte minst att bidra till utveckling av det aktuella fastighetsbeståndet. Du arbetar naturligtvis med proaktiv uthyrning, offertskrivning, som signering av nya kontrakt och omförhandlingar med befintliga kunder. I det aktuella området där du kommer att arbeta finns det en bra blandning av kontors- och logistiklokaler.

Arbetsuppgifterna kommer även att kunna innefatta att utveckla s k byggrätter avseende specifika kundbehov samt att vara delaktig i projekt och projektutveckling tillsammans med dina kollegor.

Vi är en tight organisation där vi alla hjälps åt för att uppnå eller gärna överträffa våra NKI-mål. Idag är vi 12 personer i olika roller som sitter i helt nya, moderna lokaler på Varmvalsvägen i Västerås, med fantastisk utsikt över stora delar av staden.

Arbetslivserfarenhet och utbildning

Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller ekonomi, alternativt motsvarande relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med affärsmässiga kundrelationer som bygger på förtroende och tillit, likväl som du har förhandlingserfarenhet och en god marknadskännedom.

Goda kunskaper i fastighetsekonomi, hyreslagstiftning och avtalsjuridik är kompetens som du behöver ha med dig i bagaget.

Du har även kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. Tjänsten kräver även att du har körkort.

Förutsättningarna för att lyckas i rollen som Kommersiell förvaltare på Castellum består till stor del på ditt affärssinne, förmågan att bygga relationer och förtroende, att du är proaktiv och drivande i din personlighet och sist men inte minst, förmågan att omvandla behov till en lösning. Du är resultatmedveten, du tycker om att arbeta proaktivt och allt du gör handlar alltid om att sätta människan i centrum.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Har du kanske frågor kring tjänsten?
Då är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 070 – 618 06 75. Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast, dock senast den 31/10 2019.

 

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Castellum Mitt AB

Ort

Västerås

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-10-31

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu