Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Kundtjänstmedarbetare

Publicerad: 2019-10-01

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

3

Sista ansökningsdatum

2019-10-25

Vill du jobba extra som kundtjänstmedarbetare?

Är du student och söker ett jobb vid sidan av dina studier? Vill du jobba 1-2 dagar per vecka? Då har vi det perfekta uppdraget för dig! Du som söker är pigg, social, noggrann och tycker om att jobba i ett högt tempo. Arbetet består av att hantera olika ärenden via telefon och mail i en kundtjänst och du förstår att stort engagemang är avgörande för att ha nöjda kunder.

Som person är du driven och har en utpräglad servicekänsla. Då du i tjänsten kommer hantera flera olika ärendehanteringssystem samt officepaketet så behöver du ha god datavana. Du behärskar svenska språket väl i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst. Du kommer bli en del av ett glatt och drivet team.

Arbetstiden är mestadels måndagar och tisdagar dagtid, kl 08-17.  Dagarna kan variera och ibland vara halvdagar men det är viktigt att du är intresserad av att arbeta ca 2 dagar per vecka.

Uppdraget är en bemanning och du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning som studier eller jobb på mer än 50 % (styrks med intyg från annan arbetsgivare eller skola/högskola/universitet) för att kunna söka tjänsten, alternativt vara pensionär. Om du studerar har du minst ett år kvar på dina studier eftersom det här uppdraget kommer att sträcka sig även under nästa år. Arbetsplatsen ligger centralt i Örebro.

Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är 25 oktober. Urval kommer att ske löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

3

Sista ansökningsdatum

2019-10-25

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu