Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Registrerare

Publicerad: 2019-09-30

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

3

Sista ansökningsdatum

2019-10-24

Registrerare

För ett kommande uppdrag hos en av våra kunder söker vi ett antal registrerare. Uppdraget är heltid, måndag till och med fredag, tänkt att starta i november och beräknas pågå fram till mars i första hand med möjlighet till förlängning.

I denna roll som registrerare kommer du att ingå i ett team och arbeta med manuell överföring av orderdata mellan två stora affärssystem. Överföringen kan innehålla både text och siffror. Materialet kan vara både på engelska och svenska och många gånger kan man behöva söka rätt på detaljer eller annan information. Man arbetar självständigt och har eget ansvar över sina arbetsuppgifter.

Så förutom god kunskap i både svenska och engelska i tal och skrift så bör man ha ett gott siffersinne. Som person behöver man även vara lösningsfokuserad med ett visst tekniskt intresse. Förstås krävs det god datorvana och med tanke på att få in alla uppgifter korrekt så krävs noggrannhet och ett stort tålamod. Att känna engagemang i uppdraget är heller aldrig fel och en positiv inställning allmänt är alltid trevligt i en grupp. Du har förmågan att skapa goda relationer och du hjälper gärna dina kollegor om det behövs så vi får en bra teamkänsla. Struktur och ordning är en självklarhet för dig.

Uppdraget är heltid och startar med en veckas utbildning. Placeringsort är Örebro med goda bussförbindelser och cykelavstånd från centrum. 

Man blir anställd som konsult via Personalpoolen.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att registrera dig med CV och personligt brev på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är 24 oktober. Urval sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Örebro

Platser

3

Sista ansökningsdatum

2019-10-24

Sök tjänsten

Nu skickas du vidare!

Varför? Eftersom att Personalpoolen är en del av Bestkoncernen är det via bestbemanning.nu som du söker våra tjänster. Läs mer om Best och Personalpoolen här.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu