Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Redovisningsekonom

Publicerad: 2019-07-05

Arbetsgivare

Plåtpartnergruppen

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-08-02

Redovisningsekonom till Plåtpartnergruppen i Örebro

Plåtpartnergruppen Sverige AB är en tak & fasadkoncern i Mellansverige. I koncernen ingår AB Lillåns Bleck & Plåt i Örebro, AB Enebybergs Plåtslageri i Täby, Deje Husplåt AB i Karlstad, Skara Plåtslageri AB, All Fasad AB i Örebro, AluminiumLand AB i Lundsbrunn, samt Plåtpartnergruppen Service Sverige AB. Plåtpartnergruppen Service Sverige AB har som uppdrag att ge affärsstöd inom administration, ekonomi, IT och kommunikation till driftsbolagen inom Plåtpartnergruppen Sverige AB. Antal anställda i koncernen är totalt 130 personer och vår omsättning är 200 MKr.

 

Redovisningsekonom

I den här rollen kommer du att arbeta på vår ekonomi- och administrationsgrupp som består av ytterligare 3 personer idag. Vi arbetar tight tillsammans i vårt team, vilket innebär att vi alla är prestigelösa gällande vad som behöver göras, även om vi har våra ”specialområden” att ansvara för.

Din roll blir att arbeta med bl. a löpande redovisning, kontoavstämningar, moms, skatter, budgetuppföljningar samt medverka vid upprättandet av hel- och delårsbokslut samt årsredovisning.
Du kommer även att medverka i bolagets arbete med fakturering, leverantörsreskontra, skicka betalningsfiler likväl som att arbeta med andra förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen.

Du bör ha hög energi, vara flexibel, samt uppskatta socialt samspel med andra arbetsgrupper inom företaget förutom din egen tillhörighet. Du arbetar också med våra dotterbolag som tillhör koncernen likväl som med moderbolaget. Vi vill att Du uppskattar att få arbeta med helheten, likväl med alla detaljer i hela vår verksamhet.
 
För att du ska känna dig bekväm med dessa arbetsuppgifter så förutsätter vi att du har ett antal års tidigare erfarenheter inom ekonomi gällande de arbetsuppgifter vi vill att du ska arbeta med hos oss. Du är en riktig ”fena” på Excel, för att visuellt visa och förklara våra siffror, ibland även för ”icke-ekonomer”, då du behöver ta fram din pedagogiska sida.

Du har flera års arbetslivserfarenhet med dig till oss, du är en självgående, noggrann och målinriktad person med god analytisk förmåga samt har ett stort mått av tålamod och flexibilitet. Det kommer alltid att finnas utvecklingsmöjligheter hos oss, för den som vill. 

Tillträde kommer att ske så snart det är möjligt. Tjänsten är en 100%-ig tjänst.Låter det här intressant?

Har du några frågor är du välkommen att ringa till rekryteringskonsult Åsa Quarfordt på Personalpoolen Mellansverige AB på telefon 019-12 60 49.
Din ansökan med ditt personliga brev och din CV vill vi ha snarast dock senast den 2/8 2019.
Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Plåtpartnergruppen

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-08-02

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till samma annons på bestbemanning.nu.

Du söker tjänsten där genom att klicka på knappen "Ansök" och fylla i ansökningsformuläret.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu