Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Logistikansvarig sökes till TOMP Örebro

Publicerad: 2019-06-28

Arbetsgivare

Tomp Beer, Wine & Spirits AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-08-15

Logistikansvarig

TOMP Beer Wine & Spirits är ett av Sveriges största privatägda importföretag inom öl, sprit, cider och vin på den svenska marknaden med en omsättning år 2018 på ca 120 mkr. Vi levererar ca 4 miljoner liter dryck årligen till den svenska alkoholmarknaden där våra kunder består av Systembolaget, restauranger, restauranggrossister samt dagligvaruhandeln. Vi är idag 16 anställda varav ca hälften utgår från huvudkontoret i Örebro. Vi har även kontor i Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.tomp.se

Logistikansvarig

Vi söker en Logistikansvarig som vill jobba i en organisation med mycket dynamik och korta beslutsvägar. Du kommer vara placerad på vårt huvudkontor i centrala Örebro men även tillbringa en del av arbetstiden på kontoret i Stockholm samt hos vår logistikpartner.

Arbetsbeskrivning:
I den här rollen arbetar du med att ansvara samt ta ett helhetsgrepp över vår logistik, vilket innebär optimering, effektivisering och utveckling av logistikflödet. Du ansvarar även för orderplanering och prognosarbete mot våra producenter samt produktdata/produktmärkning mot våra producenter och kunder.

I rollen ingår också att driva och utveckla samarbetet med vår logistikpartner samt upphandling av importfrakter och tredjepartslogistiktjänster.

Kompetenskrav: 
Du som söker har lång erfarenhet av liknande arbete inom logistik samt erfarenhet av att arbeta i prognosverktyg och produktdatasystem, t.ex. Validoo. Du har även erfarenhet av att driva förbättringsaktiviteter internt och externt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att passa in i den här rollen är du en person som trivs och är van vid att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål, men med stor frihet under ansvar. Du är en person som är noggrann/ordningsam, en resultatinriktad problemlösare, som lyfter blicken och har en förmåga att se helheten.
Då du kommer att arbeta med våra olika samarbetspartners är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt är strukturerad, tydlig och lyhörd.

Är du den vi söker?
Känner du att detta stämmer in på dig och vill växa tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan till Personalpoolen Mellansverige AB som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Har du arbetsrelaterade frågor är du välkommen att ringa Managing Director / Partner TOMP Mikael Pettersson på telefon: 0702 83 81 83 eller Rekryteringskonsult Agnetha Paulsson Personalpoolen Mellansverige AB på telefon: 019-12 60 74.

Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Sista ansökningsdag är 2019-08-15.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Tomp Beer, Wine & Spirits AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-08-15

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till samma annons på bestbemanning.nu.

Du söker tjänsten där genom att klicka på knappen "Ansök" och fylla i ansökningsformuläret.

Gå till bestbemanning.nu

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu