Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Maskinoperatör Ställare

Publicerad: 2019-05-15

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Laxå

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-06-02

Maskinoperatör Ställare inom plasttillverkning

Vår kund är inne i ett expansivt läge och behöver stärka upp produktionen med ytterligare 2 st medarbetare.

Vi söker dig med ett stort tekniskt intresse som har kunskap om digital teknik.

Har du tidigare arbetat som maskinställare på formsprutningsmaskiner är det mycket meriterande, men har du även en bakgrund som operatör vid formsprutningsmaskiner och vill vidareutvecklas, då är du varmt välkommen att söka jobbet.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att rigga maskinerna och starta produktionen efter gällande instruktioner. Du skall kontrollera och se över statusen på jobbet i maskinen. Du ansvarar för att produkterna körs enligt specifikation och att verktyg, maskin och kringutrustning hålls i fullgott skick. Du skall även ta bort material som tillhörde det tidigare stället innan nytt påbörjas. Ställaren har även ansvar för att allt färdigt och märkt gods flyttas från maskinområdet till rätt plats.

Under produktionen säkerställer du att produktionen har rätt kvalité och vidtar korrigerande åtgärder vid behov.

Du har fullgjord gymnasieutbildning, gärna inom tillverkningsindustrin och har några års erfarenhet av industriarbete, gärna som ställare eller operatör. Du har också erfarenhet av att byta verktyg mellan olika produktioner.

Arbetet kräver att du kan följa instruktioner på svenska, så det är ett krav att du talar, förstår och kan kommunicera det svenska språket utan problem.

Vi söker dig som är noggrann och självgående och gärna tar eget ansvar, du måste vara flexibel och intresserad utav teknik och problemlösning.

Körkort B är ett krav.

Är du rätt person för vår kund, då finns det stora möjligheter till vidareutveckling och chansen att utveckla tjänsten utifrån dina kompetenser.

 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut!

Ansökan gör du på www.personalpoolen.se

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Personalpoolen

Ort

Laxå

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-06-02

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till annonsens ansökningsformulär på bestbemanning.nu.

Gå till bestbemanning.nu