Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Rådgivare med inriktning lantbruk / lantbruksekonom

Publicerad: 2019-05-17

Arbetsgivare

LRF Konsult

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-06-17

LRF Konsult är Sveriges största rådgivnings- och redovisningsföretag. Vi erbjuder dig en inspirerande arbetsmiljö, stora utvecklingsmöjligheter och en företagskultur som präglas av ett stort engagemang, affärsmässighet och kundnytta. Som stöd har du digitala lösningar för både kund och medarbetare samt goda utvecklingsmöjligheter.

Rådgivare med inriktning lantbruk / lantbruksekonom

Vill du vara med och verkligen göra skillnad? Som rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att leda våra kunder och deras verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt för dig arbetar vi proaktivt med digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och trygg miljö.

Vi är på en spännande utvecklingsresa och söker dig som vill växa med oss! På LRF Konsult är det viktigt att vi alltid är personliga i våra kundmöten och att vi arbetar med ett stort engagemang som syns och känns. För fjärde året i rad har vi blivit utnämnda till att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta med.

Arbetsbeskrivning
i nära samarbete med våra kunder genomför du rådgivning inom redovisning och skatt, upprättar kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut. Du arbetar i huvudsak med redovisning och företagsekonomisk rådgivning till kunder inom vårt lantbrukssegment. Du kommer att ge kvalificerad rådgivning, företagsekonomiska analyser och kalkyler till våra kunder. Att arbeta med EU-ersättningar och SAM-ansökningar, lägga upp ändamålsenliga affärsupplägg för administration och uppföljning i lantbruksföretag ingår också i dina arbetsuppgifter. I rollen som rådgivare ingår även arbete med tillväxt och nykundsbearbetning och du kommer att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster.

Personlig profil och bakgrund
Vi ser att du är utbildad som lantmästare, agronom eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning inom lantbruksekonomi och skatt, att upprätta kapitalvinstberäkningar, deklarationer och bokslut. Det viktiga är att du har ett genuint intresse för ekonomi kopplat till din lantliga bakgrund. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster har du en nyfikenhet på nya digitala lösningar mot kund.

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete, och du drivs av att skapa resultat över förväntan!

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan!

Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Agnetha Paulsson på telefon 070-917 80 80.

Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 17/6 2019.
Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb

Urval kan komma att ske under ansökningsperioden.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

LRF Konsult

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-06-17

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till annonsens ansökningsformulär på bestbemanning.nu.

Gå till bestbemanning.nu