Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Driven ekonomiassistent till Närkefrakt

Publicerad: 2019-05-09

Arbetsgivare

Närkefrakt

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-05-22

Närkefrakt är ett transportsäljande företag som ägs av ett 80-tal delägare verksamma inom anläggnings/miljö/fjärr- och distributionssektorn. Närkefrakt bedriver också försäljning och förmedling av grus-, krossprodukter och matjord. Närkefrakt omsatte 2018, 676 Mkr. Läs mer om på www.narkefrakt.se 

Driven ekonomiassistent till Närkefrakt 
Vi söker en driven ekonomiassistent till Närkefrakts nya fräscha kontor på Pilängen. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även trivs att arbeta i grupp. Arbetet präglas av ett växlande tempo där ni i ett team stöttar upp för varandra. En självklarhet och förutsättning för att du ska klara av tjänsten är att du är en strukturerad person, noggrann och ansvarstagande. Inga detaljer undgår dig samtidigt som du har en effektivitet i ditt arbete och håller ett gott tempo. Vi uppskattar mycket om du har viljan att utveckla dina arbetsuppgifter likväl som att du är nyfiken på nya uppgifter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du kommer bland annat att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning samt avstämningar och att ta fram underlag för bokslut mm.

Vi tror att du

  • Har ett stort eget driv samt förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i moderna affärssystem och Office-paketet.
  • Är öppensinnad, snabblärd och har inga problem att hantera stora mängder data.


Kvalifikationer
Du som söker har en relevant högskole- eller universitetsutbildning eller du tar examen nu i sommar. Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du vill utvecklas och bygga vidare på din kompetens. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Tjänsten är heltid, måndag - fredag.
 
I den här rekryteringen samarbetar Närkefrakt med Personalpoolen. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Appelquist.  Du når Lotta på lotta.appelquist@personalpoolen.se eller på telefon 076-6092288. Vi önskar ditt personliga brev och CV senast den 22 maj 2019.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande - så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Närkefrakt

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-05-22

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till annonsens ansökningsformulär på bestbemanning.nu.

Gå till bestbemanning.nu