Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Är du Kavat's nya kommunikatör?

Publicerad: 2019-05-08

Arbetsgivare

Kavat

Ort

Kumla

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-05-27

Om tjänsten

Nu söker Kavat en engagerad och initiativrik kommunikatör. 

Kavat är ett av de starkaste skovarumärkena på den svenska marknaden. Företaget grundades 1945 och är fortfarande familjeägt. Kavat ligger långt framme när det gäller miljö och design. Merparten av produktionen sker i den egna fabriken i Bosnien. Försäljningen sker både via återförsäljare och egna kanaler. Kavat har idag fyra egna butiker och e-handel både i Sverige och internationellt. 

Som kommunikatör hos Kavat kommer du få en gedigen introduktion på huvudkontoret i Kumla, fabriken i Bosnien samt flaggskeppsbutiken på Grev Turegatan i Stockholm. Här finns också goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Du blir en del av ett gäng sköna kollegor som backar upp varandra och du kommer att vara med på resan med visionen om att bli världens mest hållbara skoföretag

 

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

  • Arbeta strategiskt och operativt med de olika kommunikationsinsatserna i sociala medier och på webb för att nå rätt publik
  • Arbeta aktivt med kampanjer och nyhetsbrev.
  • Produktfotografering samt producera rörligt material.
  • Vara länken till Kavats externa samarbetspartners inom kommunikation och koordinerar deras leveranser säsong till annan.

 

Vem är du

Som person brinner du för hållbarhet, kvalitet och älskar kommunikation. Din ambition är att arbeta brett med kommunikativa medel och du trivs att arbeta både i grupp och självständigt vilket förutsätter ett flexibelt, ansvarstagande och initiativrikt förhållningssätt. Du är en blandning av kreativitet och struktur och duktig på att prioritera. Viktigt också att du trivs att arbeta i ett högt tempo.

 

Kvalifikationer

Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet samt goda kunskaper i Adobe CS-paketet, framför allt i Photoshop och InDesign. Vi vill att du kan uttrycka dig väl skriftligt och i tal både på svenska och engelska. God kännedom om SEO, SEM, Google Analytics samt modernt CMS är också viktigt. Du är trygg i att använda både klassiska kommunikationsverktyg men även att testa nya kommunikationsgrepp. B-körkort är ett krav. Under 2019 kommer Kavat att byta plattform så meriterande om du arbetat i Magento tidigare.

 

Tjänsten är en anställning på 100% med start omgående.


Vill du förmedla Kavats märke, ambitioner och mål genom text, form och bild så är du varmt välkommen med din ansökan. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.

Vi samarbetar med Personalpoolen Mellansverige AB i den här rekryteringen. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Agnetha Paulsson på telefon 070-917 80 80. Din ansökan med personligt brev och din CV vill vi ha senast den 27/5 2019.  Ansöker gör du via www.personalpoolen.se/lediga-jobb

Urval kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Sök tjänsten

Arbetsgivare

Kavat

Ort

Kumla

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-05-27

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till annonsens ansökningsformulär på bestbemanning.nu.

Gå till bestbemanning.nu