Hitta rätt personal med oss | Personalpoolen™ i Örebro

Därför är det lätt att hitta rätt med Personalpoolen

Att jobba med Personalpoolen är enkelt och väldigt tryggt. Vi har många års erfarenhet av både rekrytering och bemanning. Här har vi samlat några av fördelarna med oss, sånt som vi är lite extra stolta över. Men det finns fler. Dem berättar vi gärna om när vi ses eller hörs ”på riktigt”.

Noggranna ända från början

Vi gör alltid ett mycket grundligt jobb. Vi besöker företaget, och ställer alla tänkbara frågor, och känner in arbetsplatsen ordentligt innan vi formulerar kravprofilen. Det är avgörande för att resten av processen ska gå så smidigt som möjligt.

Rekrytering på alla nivåer

När vi hjälper dig med rekryteringen kan du slappna av – vi garanterar en professionell process oavsett om det handlar om kvalificerade topptjänster eller enklare uppdrag. Och vi levererar alltid ett hundraprocentigt engagemang.

Lyckade matchningar

Vi matchar verkligen personen med jobbet – och jobbet med personen. Otroligt många av våra bemanningar blir senare rekryterade, trots att det inte var meningen att rekrytera från början. Det har helt enkelt visat sig fungera så bra att företaget vill behålla vår konsult.

Vi bryr oss om konsulterna

Och vi har Lotta! En medarbetare som till hundra procent fokuserar på våra konsulter. Det är värt så mycket. När konsulten mår bra, känner sig uppskattad och trygg, blir jobbet ännu bättre utfört. Självklart egentligen, men ändå ingen självklarhet i vår bransch.

Alltid nära dig

Vi finns alltid nära, är tillgängliga och väldigt lyhörda. Vi märker direkt om något inte funkar. Och vi är noga med att både kunder och konsulter känner sig sedda och hörda. Det gör allt så mycket enklare – och trevligare.

Trygghet är viktigt

Vi har erfarenheten – och därmed tryggheten – som behövs för att alltid kunna göra ett bra jobb. Vi är dessutom extremt noga med att följa lagar och regler. Det vinner vi alla på i det långa loppet.

Precis lagom stora

Vi är inte en stor och opersonlig organisation. Tvärtom. Vi är tillräckligt få för att sitta nära varandra och ha koll på vad alla gör. Det gör att vi kan stötta varandra och lösa uppdrag och eventuella problem även om den som har hand om det av någon anledning inte är tillgänglig.

 

För mer information, kontakta gärna


För mer information, kontakta gärna

Agnetha Paulsson

Rekrytering

Mejla Agnetha

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu