Rekryteringsprocess - Jobbmatchning | Personalpoolen i Örebro

Rekryteringsprocessen

Hur går rekryteringen till?

Alla rekryteringar är unika. Det vi vet är att rekryteringsprocessen alltid innehållet ett antal olika steg. En mycket viktig del i att hitta rätt person för jobbet är förarbetet. I det ingår att vi på Personalpoolen besöker ert företag, pratar med så många som möjligt från er personal och ställer alla tänkbara frågor. Ju mer vi vet om er arbetsplats när vi drar igång rekryteringsprocessen, desto bättre!
Vi driver din rekryteringsprocess så effektivt som det bara är möjligt. Det finns ett stort värde i att hålla intressanta kandidater för jobbet fortsatt intresserade av just er tjänst.

Nöjd kund-garanti

När vi får ta hand om hela rekryteringsprocessen lämnar vi alltid nöjd kund-garanti. Det innebär att vi följer upp genomförd rekrytering med både dig som kund och personen som fick tjänsten. Detta görs löpande efter tre, sex och tolv månader, helt enkelt för att stämma av att allt har fortlöpt på bästa sätt och att båda parter är nöjda med vår jobbmatchning.
Självklart kan vi även stötta dig om du vill genomföra delar av rekryteringsprocessen på egen hand. Vi tar hand om det som du vill lämna över – och har gärna en öppen dialog om vad som passar dig bäst.

För mer information, kontakta gärna


För mer information, kontakta gärna

Åsa Quarfordt

Rekrytering

Mejla Åsa

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu