Vill du bli konsult hos oss? | Bemanning med Personalpoolen™

Vill du också bli en poolare?

Som konsult är du anställd av oss på Personalpoolen men jobbar hos någon av våra kunder. Anledningen till att ett företag väljer bemanningsmöjligheten istället för att anställa är ofta att man inte kan eller vågar satsa på en ny anställd, inte just då i alla fall. Ibland går tjänsten över till en anställning hos företaget, ibland väljer man att fortsätta med bemanning under en längre tid.

Vi bryr oss om

Som konsult hos oss är du en viktig del av Personalpoolens verksamhet och vi vill förstås att du ska trivas både hos oss och hos kundföretaget. Vi jobbar hela tiden nära våra konsulter, som bollplank och stöttning, för att de ska må bra och kunna utföra sitt jobb på ett professionellt sätt. Om du som är konsult har frågor och funderingar, om något känns fel eller fantastiskt bra, är det bara att höra av dig. Vi bjuder dessutom regelbundet in till konsultträffar med information och roliga aktiviteter.

Våra konsulter trivs överlag väldigt bra hos oss, det vet vi och det är vi oerhört stolta över.

Och tar ansvar

En konsult har självklart också rättigheter och skyldigheter, precis som de du jobbar tillsammans med ute hos vår kund. Skillnaden är att det är vi på Personalpoolen som ser till att du får semester, ersättning om du blir sjuk, pension, försäkring och allt det där som en trygg anställning ofta handlar om. Det är vi som har ansvar för att du trivs på jobbet och det är med oss du har medarbetarsamtal och löneförhandling.

Lite orättvist säger en del att det är otryggt att jobba på ett bemanningsföretag. Vi säger att det är precis tvärtom. Om bemanningsuppdraget av någon anledning tar slut hos en kund har du ofta möjlighet att få ett nytt konsultuppdrag hos någon av våra andra kunder.

Gör en ansökan – och bli registrerad i vår databas

Även om du inte söker ett specifikt jobb hos oss just nu, är det smart att göra en så kallad spontanansökan. Då får vi dina uppgifter och ditt cv sparas i vår databas, så att vi kan ”hitta” dig när vi letar efter kandidater till rekryteringar eller konsulter till bemanningsuppdrag. Glöm inte att även hålla koll på våra utannonserade tjänster och sök de tjänster som du är mest intresserad av.

För mer information, kontakta gärna


För mer information, kontakta gärna

Lotta Appelquist

Konsultchef

Mejla Lotta
Registrera dig här

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu