Bemanning - Bemanningsföretag i Örebro | Personalpoolen™

Smidig bemanning med rätt kompetens och rätt personlighet

Bemanning är ett väldigt smidigt alternativ när företag av olika anledningar inte vill eller kan anställa nya medarbetare. Vi på Personalpoolen i Örebro är ett auktoriserat bemanningsföretag och tillsammans med oss kan du vara säker på att få en noggrant genomförd bemanning där både kompetens och personlighet vägs in.

Behovet av bemanning kan komma plötsligt och bero på en rad olika saker, exempelvis att företaget får in en ny stor order eller att någon anställd blir sjuk. Det kan också vara mer planerat, som vid föräldravikariat. Ibland väljer våra kunder också att bemanna personal, med avsikt att sedan rekrytera. De vet att de vill anställa någon men går via bemanning, just för att det är ett bra sätt att hitta rätt person – och för båda parter att lära känna varandra.
Våra bemanningsuppdrag kan vara av väldigt olika längd, från en halv dag upp till flera år. Det är ditt behov som styr.

Bemanningsföretag med lång erfarenhet och stort nätverk

Personalpoolens styrka är framför allt sättet vi arbetar på, men också att vi, tack vare att vi har arbetat inom bemanning i många år, har byggt upp ett stort kontaktnät och har en stor pool med duktiga konsulter. Det här gör att vi kan lösa bemanningsbehovet snabbt och effektivt – och alltid med en person som matchar både vad gäller kompetens och personlighet. Ett tydligt bevis på att vi är duktiga på att hitta rätt är att många av våra bemanningar blir anställda på arbetsplatsen efter att jobbuppdraget är slutfört.

Auktoriserat bemanningsföretag

Vi på Personalpoolen är ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att ni kan känna en trygghet i att anlita oss. Välkommen att kontakta oss för mer information!

För mer information, kontakta gärna


För mer information, kontakta gärna

Lotta Appelquist

Konsultchef

Mejla Lotta

Du kommer nu bli skickad till bestbemanning.nu.

För att göra en spontanansökan registrerar du dig där.

Gå till bestbemanning.nu