Kundmottagare med mekanikerkompetens till Närkefrakt i Örebro

Kundmottagare med mekanikerkompetens till Närkefrakt i Örebro

Örebro 2019-01-08

Närkefrakt är ett transportsäljande företag som ägs av ett 80-tal delägare verksamma inom anläggnings/miljö/fjärr- och distributionssektorn. Vi bedriver också försäljning och förmedling av grus-, krossprodukter och matjord.

Läs mer om oss på www.narkefrakt.se

Närkefrakt driver även en egen lastbilsverkstad som är Swedac-ackrediterad

Kundmottagare med mekanikerkompetens till Närkefrakt i Örebro 

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lastbilsmekaniker och nu känner att du skulle vilja pröva en ny, mer kombinerad roll?

I rollen som kundmottagare/reservdelsman/mekaniker hos oss är du den person som blir våra kunders första kontakt, på telefon eller när de kommer till vår verkstad. Du är serviceinriktad och har god förståelse för våra åkares dilemma när bilen hamnar på verkstadsgolvet av olika anledningar. Det gäller att snabbt hjälpa till att ge ett förslag till åtgärd och besked till åkaren när det kan vara åtgärdat.

I den här rollen hos oss krävs det att du har en bakgrund som lastbilsmekaniker.

Du kommer även att arbeta med reservdelar, reservdelslagret samt hjälpa till och tillverka hydraulslang när det behövs. Vid behov även hjälpa till med reparationer och övriga verkstadsuppgifter.

Vi erbjuder dig en intressant roll i ett framgångsrikt företag och med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig.

Som person tycker du att det är viktigt att våra kunder åker ifrån oss och är nöjda, för då vet vi av erfarenhet att de kommer tillbaka när nästa reparationsbehov uppstår.

  • Servicetänk – förmåga att bemöta våra kunder
  • Samarbetsvillig, nyfiken och självgående – viljan att lära nya saker
  • Noggrann med god administrativ förmåga
  • Social, gillar kontakt med både kollegor och externa kontakter
  • Erfarenhet av arbete med datorer, vi har olika system, beroende på lastbilsmärke

Du är utbildad inom tung fordonsteknik eller motsvarande och har några års erfarenhet.

B-körkort är ett krav. Har du även C alt. CE-körkort är det meriterande liksom utbildning inom elektronik/el/pneumatik eller hydraulik.
Arbetstid, måndag – fredag 07.00-16.00, tjänsten är 100%, med placering på vår verkstad i Hällabrottet, strax utanför Kumla.

Har Du några frågor, ring Åsa Quarfordt på Personalpoolen som arbetar med den här rekryteringen, på telefon 019-12 60 49. Vi vill ha din ansökan med personligt brev och meritförteckning så snart som möjligt, dock senast  8/1 2019.

Du söker tjänsten på vår hemsida www.personalpoolen.se/lediga-jobb