IT-Tekniker sökes

IT-Tekniker sökes

Örebro 2019-04-23

Nu söker vi konsulter till ett flertal uppdrag i Örebro. 

Vi tror att du är en hungrig IT-tekniker med ett brinnande intresse och stor vilja att utvecklas inom IT-drift. 
 
Uppdragen innebär bl a att via telefon snabbt och professionellt avhjälpa kundernas problem med IT relaterade frågor. Vägleda och serva kunden på bästa sätt inom teknisk support. Tycker du om att ha en arbetsvardag som erbjuder dig att djupdyka inom teknik samtidigt som du får möjlighet att delta i projekt och kundmöten så är detta jobbet för dig.

I en servicedesk jobbar du bl a med felsökning av arbetsstationer, användarrelaterade men även serverrelaterade ärenden. 
 
Du skall vara utbildad IT-Tekniker på minst gymnasienivå med åtminstone 1 års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Din inställning och vilja är avgörande och kan ge dig goda möjligheter till utveckling.
Som person är du serviceminded och har ett stort teknikintresse. Du tycker om att jobba självständigt och du kan kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Kunskap i ytterligare språk är meriterande. 
  

Vi önskar din ansökan med cv samt personligt brev oss tillhanda senast 23 april 2019 på  www.personalpoolen.se/lediga-jobb. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så ladda upp din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!