Lediga tjänster - Sök lediga jobb | Personalpoolen i Örebro™

Tekniker till DGC:s Technical Assistance Center

Publicerad: 2019-04-05

Arbetsgivare

DGC Örebro AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-04-30

Om tjänsten

Nu söker vi  fler erfarna  Tekniker till vårt Technical Assistance Center

Ansvarsområden och arbetsuppgifter 

Vårt uppdrag är att sköta driften av våra kunders system, stora som små. Här kommer du, tillsammans med dina medarbetare, att arbeta nära kunderna med allt från stora till små uppdrag. Som drifttekniker har du och ditt team ansvar för en bestämd grupp återkommande kunder. Du får därför möjligheten att bygga nära relationer med dina kunder och din absoluta strävan är att de alltid ska känna sig trygga med oss. Tillsammans säkerställer teamet att våra tjänster uppfyller kundernas behov, samtidigt som ni ständigt arbetar för att förbättra dem. Under drift- och uppföljningsmöten stämmer ni av leveransen med kunden och föreslår eventuella förbättringar som ni sedan ansvarar för att driva vidare.

Som ny behöver du inte vara rädd för att kastas in mitt i uppdrag på egen hand. Våra nyanställda får alltid arbeta tillsammans med en senior medarbetare för att komma in i teamet och lära känna kunderna, för att med tiden få eget ansvar.

Du som börjar hos oss blir en del av ett sammansvetsat arbetslag med mycket energi. Här ställer alla upp för varandra och släpper gärna sitt eget uppdrag för att hjälpa en kollega som behöver stöttning. Varje dag kommer du att lära dig något nytt och vi anser att när en medarbetare utvecklas – utvecklas hela arbetslaget. För oss är det väldigt viktigt att behålla gemenskapen i gruppen. Därför går vi några gånger om året gärna ut och äter en god bit mat med tillhörande dryck – kanske följer du med nästa gång?

Kompetens och erfarenhet
På DGC söker vi inte soloartister, utan lagspelare. Trots det är du som person inte rädd för att ta egna initiativ när det kommer till att hitta kreativa lösningar till våra kunder. Vi ser det som en självklarhet att du har en stor passion för IT och teknik, samtidigt som du ser det som givande att arbeta nära kunden och följa dennes utvecklingsresa.
För att passa in i rollen behöver du ha en utbildning som bedöms som relevant för tjänsten, eller erfarenhet från tidigare arbete inom serverdrift och kundkontakt.

Detta innebär såklart att du har koll på, och vill fortsätta att utvecklas inom följande områden:

 • Windows Server/Klient
 • AD och GPO
 • Office 365 och Azure
 • RDS och Citrix
 • Övervakning
 • Backup

Om du har kunskap och/eller erfarenhet av följande är det meriterande:

 • ITIL
 • Nätverk
 • Linux

Personliga egenskaper 
Hos oss finner du en intressant och utvecklande miljö med mycket goda möjligheter till personlig utveckling och stor variation i dina arbetsuppgifter. Vi satsar på att kontinuerligt utöka vår kompetens genom utbildning och du har stor frihet att själv välja dina framtida utvecklingsområden. Vi tycker om att ha kul på jobbet och satsar mycket på att skapa en stimulerande arbetsmiljö där vi trivs.

Om DGC
DGC utvecklar och levererar kundanpassade IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och innovation. Vi levererar våra tjänster, från såväl egen som publik infrastruktur, med hög servicegrad och ett personligt engagemang. Vårt högsta mål är att vi ska ha marknadens nöjdaste kunder. För mer information om DGC, se www.dgc.se

Intresserad 
I den här rekryteringen samarbetar DGC med Personalpoolen Mellansverige AB. Registrera din ansökan med cv samt personligt brev  senas 30 April 2019 på www.personalpoolen.se/lediga-jobb. 
Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Rekryteringen kan komma att avslutas innan ansökningstiden har gått ut. DGC eftersträvar en jämn könsfördelning och blir extra glada för kvinnliga kandidater.

Om per

Om Personalpoolen

Att jobba med Personalpoolen är enkelt och väldigt tryggt. Vi har många års erfarenhet av både rekrytering och bemanning. Här har vi samlat några av fördelarna med oss, sånt som vi är lite extra stolta över. Men det finns fler. Dem berättar vi gärna om när vi ses eller hörs ”på riktigt”.

Noggranna ända från början

Vi gör alltid ett mycket grundligt jobb. Vi besöker företaget, och ställer alla tänkbara frågor, och känner in arbetsplatsen ordentligt innan vi formulerar kravprofilen. Det är avgörande för att resten av processen ska gå så smidigt som möjligt.

Rekrytering på alla nivåer

När vi hjälper dig med rekryteringen kan du slappna av – vi garanterar en professionell process oavsett om det handlar om kvalificerade topptjänster eller enklare uppdrag. Och vi levererar alltid ett hundraprocentigt engagemang.

Lyckade matchningar

Vi matchar verkligen personen med jobbet – och jobbet med personen. Otroligt många av våra bemanningar blir senare rekryterade, trots att det inte var meningen att rekrytera från början. Det har helt enkelt visat sig fungera så bra att företaget vill behålla vår konsult.

Vi bryr oss om konsulterna

Alla våra medarbetare har som mål att till hundra procent fokuserar på våra konsulter. Det är värt så mycket. När konsulten mår bra, känner sig uppskattad och trygg, blir jobbet ännu bättre utfört. Självklart egentligen, men ändå ingen självklarhet i vår bransch.

Alltid nära dig

Vi finns alltid nära, är tillgängliga och väldigt lyhörda. Vi märker direkt om något inte funkar. Och vi är noga med att både kunder och konsulter känner sig sedda och hörda. Det gör allt så mycket enklare – och trevligare.

Trygghet är viktigt

Vi har erfarenheten – och därmed tryggheten – som behövs för att alltid kunna göra ett bra jobb. Vi är dessutom extremt noga med att följa lagar och regler. Det vinner vi alla på i det långa loppet.

Vi är best inom

 •    Administration
 •    Ekonomi
 •    Fastighetsskötsel
 •    Industri
 •    Lager och logistik
 •    Mark och anläggning
 •    Sälj och marknad
 •    Teknik
 •    Transport
 •    It

 Urval sker löpande. Ansök redan idag!

Sök tjänsten

Arbetsgivare

DGC Örebro AB

Ort

Örebro

Platser

1

Sista ansökningsdatum

2019-04-30

Sök tjänsten

Du kommer nu bli skickad till annonsens ansökningsformulär på bestbemanning.nu.

Gå till bestbemanning.nu